L’aeroport Andorra – La Seu d’Urgell incrementa la seva activitat en més d’un 100%, el primer trimestre d’aquest 2021, respecte als dos anys anteriors. Davant aquest augment, el Consell d’Administració d’Aeroports de Catalunya ha decidit construir 4 hangars nous que sortiran a concurs les pròximes setmanes.

S’estan realitzant les preparacions perquè a l’estiu, el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials dels Bombers de Catalunya, tingui una unitat a les instal·lacions amb avions de vigilància i atac. Això els permetrà cobrir millor la zona del Pirineu central i occidental durant la campanya d’incendis.
Fins el dia 28 de març s’han realitzat més de 1.780 operacions a l’aeroport, a diferència de les 827 que hi va haver al 2019. La majoria de vols són corporatius, de formació i d’operacions.

Els vols regulars a Madrid s’havien d’iniciar a principis de març, però per les restriccions de mobilitat, la companyia Andorra Airlines, va decidir posposar-ho.

Parlen al vídeo: ISIDRE GAVIN, SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT