Els aparadors enredats és la nova proposta de la Unió de Botiguers de La Seu d’Urgell per seguir celebrant d’una manera adaptada el Festival del Joc, que a causa de la Covid no es durà a terme aquest any. L’activitat dura fins al 10 d’abril i hi participen 24 comerços.

En els establiments participants es poden trobar unes butlletes que s’hauran d’emplenar i retornar per entrar al sorteig dels jocs de taula. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ser una forma per conèixer millor tot el que poden oferir les botigues de tota la ciutat.

Per altra banda, també s’ha creat una activitat a través del web laseucomercial.com en el qual s’hi han de trobar tres comerços imaginàris, 1 objecte impossible d’adquirir en línia i una notícia falsa. Per participar en aquesta activitat telemàtica només s’ha d’emplenar el formulari que es troba a la pàgina web.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALSAS, PRESIDENT DE LA UNIÓ DE BOTIGUERS DE LA SEU D’URGELL