El Cúrling Puigcerdà Pànxing ha finalitzat en la sisena posició en el Campionat d’Espanya Mixt que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Jaca, després d'acabar la primera fase de la competició amb dues victòries i dues derrotes. Els cerdans han guanyat al Hielo Pisuerga FMD per 9 a 6 i a CHP per 13 a 8. Les dues derrotes han arribat davant els equips de Txuri-Berri Cafès Aitona i Harrikada Lacturale.

Amb la sisena plaça obtinguda el Cúrling Puigcerdà Pànxing s’ha guanyat el dret de participar a la Primera Divisió d’aquesta competició estatal la temporada vinent. Fins ara aquesta competició tenia una única divisió però a partir de la temporada vinent, la Federació Espanyola d’Esports de Gel crearà dues divisions i els cerdans tindran equip a Primera.

El conjunt mixt de Cerdanya està format per Sílvia Orriols, Anabel Valle, Marc Morralla i Carles de Moxó.

L’equip basc Txurri-Berri Cafès Aitona, que partia com a favorit, s'ha proclamat guanyador del campionat, on hi han participat un total de 14 formacions.

Des del club puigcerdanenc s'han mostrat molt satisfets per els resultats obtinguts i del fet que tindrà garantida la presència a la màxima categoria del cúrling estatal.