Compromís X La Seu denúncia un abandonament dels antics jutjats de La Seu d’Urgell i reclamara que se’n busqui nous usos per dinamitzar el centre històric. El grup municipal, que va visitar l’edifici fa unes setmanes, culpa als successius equips de govern de l’actual estat de deixadesa.

Les instal·lacions que es troben a la plaça del Pati Palau, actualment són propietat de l’Ajuntament de La Seu. Antigament havia estat la Casa dels Infants Orfes, l’escola pública i, posteriorment, va passar a ser el jutjat fins l’any 2003.
Per la seva part, l’equip de govern assegura ser plenament conscient de la situació però recorda que els pressupostos es van aprovar per unanimitat i cap grup municipal va proposar destinar-ne una partida a aquest edifici.

L’ajuntament assegura que es realitzaran les reformes pertinents quan es tingui una proposta clara sobre l’ús que se’n farà dels antics jutjats.

Parlen al vídeo: JOAN BARRERA, PORTAVEU DE COMPROMÍS X LA SEU - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE