Seguint les recomanacions del departament de Salut, l'ajuntament de Bellver de Cerdanya manté tancats els equipaments municipals i els parcs infantils, com a mesura de prevenció de la covid-19. Fa unes setmanes es van disparar els casos al municipi i, des de llavors, no es pot fer ús d'aquest tipus d'instal·lacions. D'aquesta manera s'intenten evitar nous contagis.

Així, doncs, el poliesportiu, la biblioteca, el centre cívic Escoles Velles i els parcs infantils estan tancats al públic fins a nou avís. Des del consistori insisteixen en que cal respectar la mesura i fan una criada a la prudència, tant als veïns i veïnes com als segons residents i visitants que passen la Setmana Santa al municipi. En aquest sentit, l'equip de govern ha explicat que el departament de Salut li ha recomanat tenir tancats aquests equipaments tot i l'augment de població d'aquests dies.

Recordem que a finals del mes de febrer el risc de rebrot a Bellver va superar els 9000 punts, degut, principalment, a un brot a l'escola Mare de Déu de Talló. El risc es situa ara en 430 i, tot i que no és tant preocupant, continua sent alt.

Parlen al vídeo: MARIA SOLÀ, REGIDORA BENESTAR SOCIAL I EQUIPAMENTS BELLVER CERDANYA