La Trobada de Dones de Peramola, Tragó i Nuncarga ha celebrat la tercera edició aquest cap de setmana. L’acte ha agrupat dones de tot el territori al Centre Cívic de Tragó on s’ha conversat sobre la vinculació d’elles amb el municipi.

Entre les participants hi havia Laia Angrill, ramadera; Anna Bonet, especialitzada en prehistòria i coeducació; Roser Guix, escriptora; Helena Valls, emprenedora artesana; Gemma Orrit, primera alcaldessa de Peramola; i Montse Armengou, directora del programa ‘Sense Ficció’ i responsable del refugi de Cortiuda. També van comptar amb la presència de la Presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Josefina Lladós.

La xarrada que es va realitzar amb públic, seguint totes les mesures per la Covid, va acabar amb un vermut individualitzat a l’aire lliure.

Parlen al vídeo: ANNA BONET, ORGANITZADORA TROBADA DE DONES DE PERAMOLA - JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA DEL CONSELL COMARCAL - GEMMA ORRIT, ALCALDESSA DE PERAMOLA