El Grup de Recerca de Cerdanya ha atorgat el premi Josep Egozcue 2020 a l'historiador i arqueòleg Oriol Olesti. Aquest guardó reconeix anualment l'aportació a la comarca de diverses personalitats del món de la recerca. L'entitat ha decidit entregar-lo a Olesti per la seva tasca d'investigació i recerca que porta a terme al jaciment del Castellot de Bolvir o al del Tossal de Baltarga.

El premi s'hauria hagut d'entregar el setembre de l'any passat però la situació sanitària no ho va permetre. Finalment l'acte ha tingut lloc aquest dissabte a la sala de convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà amb aforament limitat.
Així, doncs, el GRC reprèn les activitats amb públic després de mesos sense actes a causa de la pandèmia. En acabar el lliurament del guardó, ha tingut lloc la presentació del llibre 'La lluita per la República a la Seu, a l'Alt Pirineu i Andorra", d'Amadeu Gallart.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA CERDANYA - ORIOL OLESTI, HISTORIADOR I ARQUEÒLEG