Aquest dissabte s’ha dut a terme a Isona la jornada "Les energies renovables a debat, impactes i oportunitats" organitzada per l'Associació d'Indústria i Comerç Isona i Conca Dellà. En el marc de la jornada s’ha fet una roda de premsa conjunta entre l’Associació i la CUP per denunciar els nombrosos projectes de parcs fotovoltaics previstos al Pallars Jussà.

Des de l’Ajuntament es va organitzar una xerrada amb l’empresa que preveu explotar el parc fotovoltaic i des de l’Associació d’Indústria i Comerç s’ha volgut donar també un altre punt de vista sobre la qüestió.

La jornada ha comptat amb diferents experts en energies renovables i medi ambient i han assistit un centenar d’inscrits.

Parlen al vídeo: PAU JUVILLÀ, DIPUTAT DE LA CUP-UN NOU CICLE PER GUANYAR - JOANA AGUSTÍ, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ INDÚSTRIA I COMERÇ ISONA I CONCA DELLÀ