L’afluència de visitants i sobretot segons residents ha estat força notable el primer cap de setmana de la Setmana Santa. Una de les comarques on més s’ha notat aquesta arribada de visitants ha estat el Pallars Sobirà. Tot i així, les ocupacions hoteleres no han estat gaire elevades i s’han situat al voltant del 40% de mitjana, menys alguns hotels de peu de pistes que han fregat el ple. El que sí que s’ha omplert han estat terrasses i establiments de restauració. Però de cara als dies forts de Setmana Santa, de dijous a dilluns sí que s’espera una bon nombre de pernoctacions als hotels pirinencs.

Des de les comarques pirinenques es destaca la gran oferta d’activitats de natura a l’aire lliure que, banda de l’esquí, es poden dur a terme a la zona.

S’espera força turisme familiar i el sector turístic remarca les ganes que tenia de treballar després de tant temps parat.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLARNAU, PRESIDENT FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LLEIDA