El Cadí La Seu tanca la temporada amb victòria contra l’Alter Enersun Al-Qázeres per 81 a 69. L’últim partit que es disputava al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell va permetre donar per tancada la competició amb bon sabor de boca amb la tornada de l’afició, més de cinc mesos després sense poder disputar un partit amb públic a casa.

Inici de partit complicat per les urgellenques que es veien superades en joc i resultat, gràcies als rebots i les bones assistències aconseguien capgirar el marcador i agafar una distància de 13 punts favorables.
La segona meitat van continuar dominant les blanc-i-blaves. Tot i que les visitants es van fer amb el partit durant el tercer quart, no van fer perillar el resultat. Les urgellenques van recuperar la distància al marcador i van aguantar el joc fins al final.

Va ser un dia ple d’emocions pel Cadí La Seu que va acomiadar a la capitana, Georgina Bahí, després de vuit anys a l’equip. També es va retre homenatge a Ariadna Pujol, Yurena Díaz i Irati Etxarri pels seus 100 partits defensant la samarreta.
Les de Bernat Canut donen per finalitzada la temporada amb tretze victòries, aconseguint una novena posició en la classificació final.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU