L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà no ha pogut disputar aquest cap de setmana els dos primers partits de la final de lliga contra el Barça perquè les autoritats sanitàries van decidir ajornar-los, seguint el protocol covid.

En un comunicat, el club cerdà s'ha mostrat indignat amb aquesta decisió ja que assegura no hi ha cap cas de coronavirus entre la plantilla ni el cos tècnic. Qualifiquen la decisió 'd'inexplicable' i lamenten que s'ajorni l'inici de la final de la lliga. Demana també responsabilitats a qui ha decidit confinar l'equip groc i negre, que ja tenia reserva hotelera i àpats inclosos.

Així doncs, el CG Puigcerdà espera la confirmació de les noves dates per jugar.

Per la seva banda, l'equip femení ha quedat eliminat en els quarts de final de la copa de la reina. Va perdre dissabte a casa contra el Jaca per 3-4. Les dones de Kulikov van viure un partit molt ajustats on la solidesa aragonesa es va imposar poc a poc.
El Puigcerdà femení acabar, doncs, la temporada amb l’eliminació. Una temporada que ha anat de menys a més i que ha servit per consolidar un equip que pot jugar a bon nivell tot i les dificultats que té per aconseguir treballar en grup. Tot i l’eliminació en la copa, el balanç final és positiu i s’ha aconseguit estar entre els millors equips de les competicions disputades.