L’estació d’esquí nòrdic, Tuixent-La Vansa, ha descartat definitivament seguir oberta per Setmana Santa i tanca aquest divendres la temporada 2020 – 2021. El comitè de savis de l’equipament, ha decidit aquesta setmana tancar portes després d’una temporada marcada per les constants restriccions.

La temporada ha estat complicada pels confinaments de cap de setmana, municipals i comarcals. Tot i això, la gent del municipi ha gaudit de l’espai més que altres anys. S’ha incrementat el nombre d’escoles que han visitat les instal·lacions fins arribar a més de 3.000 infants.
El refugi de l’Arp que es troba al costat de l’estació seguirà obert i vol incrementar l’activitat amb famílies i col·legis per donar a conèixer l’entorn natural de la zona.

L’estació d’esquí espera reobrir al desembre amb una nova temporada molt millor que la d’aquest any.

Parlen al vídeo: ALBERT NADAL, DIRECTOR DE L’ESTACIÓ TUIXENT-LA VANSA