Ja es pot gaudir de les millores fetes a la Mollera d’Escalarre, dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Es tracta d’una actuació finançada el 90% amb fons FEADER i la resta per l’Ajuntament de la Guingueta d’Àneu. Els treballs fets volen preservar l’hàbitat, ja que hi ha un ric patrimoni de fauna i flora i facilitar la visita i descoberta del seu valor natural als visitants.

És l’espai natural més accessible del parc natural. Es un espai pla i permet que pugui ser visitat per persones amb dificultats de mobilitat. Es tracta d’un espai inclusiu.
A més es una zona que promou l’ecoturisme, fet que amplia l’oferta de la comarca.

Èpoques com la primavera, i en concret aquests dies de Setmana Santa, és una bona aposta per gaudir del territori, ja que és de fàcil accés i al ser època de migració permet veure diferents espècies d’ocells que van direcció el nord d’Europa.

Parlen al vídeo: MARC GARRIGA, DIRECTOR DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU