L’Ajuntament de La Seu d’Urgell aixeca les restriccions per la millora de les dades epidemiològiques. Les mesures municipals que es van imposar fa dues setmanes s’eliminen gràcies a les xifres amb tendència a la baixa de La Seu. Es segueixen havent de complir les indicacions que hi ha a tot Catalunya.
A partir d’avui es reprenen les activitats extraescolars, les competicions esportives no professionals i l’obertura d’escoles de música, art i dansa. També poden tornar a obrir les sales d’exposició i les instal·lacions esportives municipals. Es permet l’entrada als parcs infantils.
Tot i això, cal recordar que s’ha de seguir disminuint els contactes socials fora el grup bombolla, mantenir la distància, portar mascareta, rentar-se les mans i si és possible fer les reunions a l’aire lliure.
Actualment el risc de rebrot a la ciutat és de 465,11 i una taxa de transmissió de 0.81 punts. Cal recordar que dels quatre ingressats per Covid que hi havia al Sant Hospital només hi queda un pacient.