L’edició número 100 de la Volta ciclista Catalunya ha fet arribada i sortida als Pallars. Aquest dijous a la tarda els ciclistes van arribar a l’estació d’esquí de Port Ainé i aquest divendres al migdia el grup ha sortit de la Pobla de Segur on força curiosos no han pogut resistir la temptació de veure els millors en aquesta disciplina esportiva. Ja l’any passat, els municipis de Rialp i la Pobla de Segur havien de ser arribada i sortida de la volta però la pandèmia en va fer ajornar l’edició. Aquest any però, tot i que amb restriccions, s’ha pogut celebrar i els municipis ho veuen com una oportunitat de promoció.

Precisament un dels sectors més tocats per la pandèmia, l’hostaleria i la restauració, ha rebut amb la volta una alenada d’aire, ja que s’han omplert les places amb persones vinculades a l’esdeveniment. I han remarcat que les mesures de seguretat aplicades són molt rigoroses.

Els ciclistes han començat aquest divendres la que és la cinquena etapa de la Volta i han sortit de la Pobla direcció el coll de Comiols i amb arribada a Manresa.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR - JOSEP CASTELLARNAU, PRESIDENT FEDERACIÓ HOTELERIA DE LLEIDA