El Cadí La Seu s’enfronta a l’últim partit de temporada contra l’Al-Qázeres Extremadura. Les urgellenques que es troben oncenes en la classificació rebran a casa el rival que es situa en quinzena posició. L’equip enfronta aquesta última competició amb ganes de lluitar fins al final.

El rival arriba a La Seu sabent que baixa de categoria, passarà a jugar a Lliga 2, atribuit a la marxa de puntals importants a mitjans de temporada. El seu punt fort són jugadores bones en atac que acumulen molts punts.
Les de Bernat Canut sortiran a pista amb l’objectiu de marcar el ritme del partit i dominar per tenir opcions d’emportar-se la victòria. Tancant una temporada molt irregular a nivell esportiu.

El partit que tindrà lloc aquest dissabte dia 27 a les 19h del vespre, es podrà seguir en directe per Pirineus Televisió.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU