L’equip sènior masculí del CG Puigcerdà comença aquest dissabte la lluita final pel títol de lliga, tractant-se ja de la tercera vegada que accedeix a aquesta fase privilegiada de la competició. Davant hi tindrà a un solvent Barça Hockey Gel que ve d’escombrar al CH Jaca en les semifinals del playoff.
Per la seva banda, els de Barnola també van mostrar la seva millor versió davant un CHH Txuri Urdin que no va tenir possibilitats d’emportar-se l’eliminatòria tot i avançar-se en diverses ocasions en el marcador. A la pista hi haurà equips que es caracteritzen per les ganes de lluitar, però sobretot per tenir estils de joc molt diferents. Així, doncs, els cerdans hauran d’estar molt atents a no cedir gaires oportunitats al seu contrincant si volen tenir alguna opció de revalidar el títol de lliga.
L'entrenador, Salva Barnola, ha explicat que l'equip aspira a endur-se algun punt de Barcelona per així portar l’eliminatòria a casa i decidir-la en pista pròpia.
Recordem que la final d'hoquei gel es juga al millor de cinc partits.