Convocada la vint-i-cinquena edició dels Premis Homilies d’Organyà. Enguany s’afegeix un nou guardó de relat negre, convocat pel Govern d’Andorra, i s’augmenta la dotació dels premiats.

El premi Pirineu de narració literària ja fa 25 anys que va néixer, juntament amb la Fira del Llibre del Pirineu, que es va iniciar a Martinet de Cerdanya i que el 2003 es va decidir traslladar a Organyà.
L’import econòmic dels premis s’incrementa aquest any de 2.000 euros a 2.200 pel guanyador i 1.100 pel finalista. El nou premi, convocat pel Ministeri de Cultura i Esports del Govern d’Andorra, dotarà amb 1.500 euros al guanyador.

Els altres premis convocats són: el premi Josep Grau i Colell de poesia, l’Alt Urgell de joves autors, el Gemma Espai i Tressens de relats viscuts, el Lletres de Dones de relats curts i el Naireda de redacció infantil. També es farà entrega del guardó Albert Vives de periodisme a la trajectòria professional.
Els participants poden entregar els seus relats fins el 20 de maig i la celebració de l’acte està previst que es realitzi el 4 de setembre.

Parlen al vídeo: ISIDRE DOMENJÓ, TÈCNIC DE CULTURA I COMUNICACIÓ DEL CCAU