El centre del romànic de la Vall de Boí i l’estació d’esquí de Boí Taüll han signat un conveni de col·laboració per divulgar de forma conjunta el medi natural i del patrimoni cultural local. La idea és oferir una activitat complementària als esquiadors que pugin a l’estació.

D’aquesta manera, el romànic estarà també present a l’estació amb un punt d'informació, es formarà el personal, i es treballarà conjuntament la difusió a través de la pàgina web i xarxes socials, a més d'espais ambientats en el romànic a la base de l'estació.
El descompte serà efectiu a partir de la temporada que ve i també es faran paquets que inclouen esquí i visites al romànic per als escolars que pugen a esquiar a la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, VICEPRESIDENTA CONSORCI PATRIMONI MUNDIAL DE LA VALL DE BOÍ