Primer dia de votació en les eleccions agràries de 2021 amb problemes tècnics per fer efectives les participacions. Des de primera hora hi ha hagut incidències generalitzades que han durat fins al migdia i molts dels electors que havien anat fins un punt presencial no han pogut votar.

Aquestes són les primeres votacions que es realitzen 100% electrònicament. Més de 1.300 professionals del sector agrari, ramader i forestal estan cridats a les urnes, dels quals 333 són de l’Alt Urgell.

Per assegurar la possibilitat de participació a tothom s’han repartit punts presencials a tota la comarca, però demà només estarà disponible la votació presencial a l’oficina comarcal del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca situada a La Seu d’Urgell.

La jornada electoral continua demà fins a les 18h de la tarda. A partir de dos quarts de set es creu que ja es sabran els resultats.

Parlen al vídeo: JORDI CARCHAT, REPRESENTANT UNIÓ DE PAGESOS ALT URGELL