L’Ajuntament de Puigcerdà ja ha adjudicat les obres d’impermeabilització de la placeta Josep Pla, situada just damunt el taller d’Arts municipal, molt a prop dels ascensors que connecten la zona de l’estació amb el nucli comercial. L’empresa que portarà a terme els treballs, per import d'uns 68.000 euros, serà Ripoll Oliveras SL.
El principal problema que es vol solucionar amb aquesta actuació són les filtracions d’aigua que hi ha a la plaça i que, des de fa anys, afecten el Taller d’Arts. Amb aquesta actuació es pretén garantir l'estanquitat de l’actual coberta, que és alhora la placeta Josep Pla.
Un cop col·locada la tela impermeable a la plaça i el nou paviment, també està previst realitzar diferents treballs a l’interior del Taller d’Arts Municipal com ara millorar-ne la ventilació i construir-hi un fals sostre de guix laminat, a més de millorar el paviment interior i repintar l'espai.

No és la primera vegada que l'Ajuntament de Puigcerdà ha d'executar un projecte d'impermeabilització. Fa dos anys, el consistori va haver de fer millores a la placeta mirador dels Bombers, situada sobre el pàrquing municipal, ja que aquesta també feia anys tenia filtracions i humitats.