La Vall de Boí ja es prepara per la Setmana Santa on espera una ocupació que ratlli el 100%. La combinació de les pistes d’esquí encara en funcionament i amb bona neu i les activitats de natura a l’aire lliure i el conjunt d’esglésies romàniques patrimoni de la Humanitat, fan la Vall de Boí un destí molt atractiu.

El millor indicador són les empreses del sector turístic i, de moment, encaren els propers dies amb un gran volum de reserves.

Per més reserves que tinguin pels dies de Setmana Santa i endavant no els servirà per igualar xifres de temporades passades però sí per poder salvar una mica la temporada. Però a més, auguren un bon estiu si les dades epidemiològiques no fan retrocedir el pla d’obertura.

Porten tancats des de les festes de Nadal i esperen un estiu bo i per això encaren els propers mesos amb optimisme.

Parlen al vídeo: MONTSE SENYÍS, PATRONAT DE TURISME DE LA VALL DE BOÍ - XAVIER SORIANO, HOSTAL LA PLAÇA - MONTSE SENYÍS, PATRONAT DE TURISME DE LA VALL DE BOÍ