L’Alt Urgell es prepara per al pas de la centenària edició de La Volta ciclista a Catalunya. Aquest dijous 25 de març, la 4ª etapa de La Volta, des de Ripoll fins a Port Ainé, farà el seu pas per la comarca.

Ja s’han iniciat les reunions amb els voluntaris que tindran com a principal objectiu ser un suport per la policia local. Hauran de controlar pas de vehicles i vianants en diferents punts de la ciutat. Els principals carrers afectats a La Seu seran l’avinguda Pau Clarís, el Passeig Joan Brudieu, l’avinguda Salòria i l’avinguda del Valira.

El recorregut farà que el dijous hi hagi limitacions de mobilitat entre dos quarts de dos i dos quarts de quatre. Està previst que els ciclistes arribin entre les tres menys quart i les tres en punt.
Pel que fa a l’aparcament es prohibeix estacionar dins el recorregut a partir de les 10 del matí del mateix dia. Hi ha disponibles zones a l’Horta del Valira, el pàrquing de l’Albert Vives, el Mercadona i el pàrquing Doctor Peiró.
La Volta arribarà a través de Martinet i anirà fins a Adrall on marxarà pel Port del Cantó, direcció Sort.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR DE SERVEIS CENTRALS I CULTURA