S’ha inaugurat a Sant Joan de l’Erm una Aula Natura dins el refugi de la Basseta. A l’acte hi ha assistit la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, l’alcalde de Montferrer i Castellbò, Albert Marquet, i el director del Parc Natural de l’Alt Pirineu, Marc Garriga, entre altres autoritats.

El nou espai compta amb plafons d’informació, material educatiu i menjadores per observar les aus. L’obra que ha tingut un cost de gairebé 50.000 euros ha estat finançada en un 90% pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i la resta per l’ajuntament de Montferrer i Castellbò.

L’acte va continuar amb un passeig per l’itinerari adaptat a tots els públics, finalitzant en una zona amb vistes a la vall de Santa Magdalena, on es vol construir un mirador.

La inauguració va finalitzar amb l’alliberament d’un milà reial a la natura amb l’expectació dels visitants que es trobaven a les instal·lacions.

Parlen al vídeo: MARTA SUBIRÀ, SECRETÀRIA DE MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT - MARC GARRIGA, DIRECTOR DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU