Les estacions d'esquí cerdanes han estat un dels destins més buscats durant aquest primer cap de setmana on els grups bombolla s'han pogut desplaçar arreu del territori català. Aparcament ple a l'estació de Masella i força afluència d'esquiadors a les pistes, una imatge que encara no s'havia vist aquesta temporada, degut a les restriccions de mobilitat. Des del complex s'han mostrat satisfets de poder reactivar l'estació i han recordat que continuen limitant l'aforament per garantir la seguretat dels usuaris.

Així, doncs, molts han decidit escapar-se de la ciutat per gaudir de la neu i de les activitats a l'aire lliure. Alguns encara no havien pogut esquiar aquesta temporada i d'altres ho van fer abans del tancament perimetral de Cerdanya a les portes de Nadal.

De cara als propers dies, des de Masella s'han mostrat optimistes i confien en poder acabar la temporada amb bona neu i que els esquiadors de tot Catalunya puguin moure's sense noves restriccions.

L'estació veïna, La Molina, també ha rebut desenes d'esquiadors aquest cap de setmana. En el cas d'aquesta estació de FGC, té previst tancar la temporada el dilluns de Pasqua.

Parlen al vídeo: RAMON BOTER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ MASELLA - DAVID MELERO, USUARI ESTACIÓ MASELLA