L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà tornarà a disputar la final de la lliga estatal d'hoquei gel per tercer any consecutiu. Dissabte va derrotar clarament al Txuri Urdin per 5 gols a 3, en el que va ser el segon partit de les semifinals. Recordem que el primer ja el va guanyat a casa dels bascos. Així, doncs, via ràpida per assegurar el pas a la final. Va ser un partit dominat pel conjunt groc i negre que va anar de menys a més.

El CG Puigcerdà s'enfrontarà al Barça Hockey Gel, un equip que ha dominat la lliga regular i que ha demostrat sobradament tractar-se d’un dels conjunts més en forma de la competició. Es preveu, doncs, que la igualtat entre els dos equips es faci palesa al llarg dels diferents partits.

La final d'hoquei serà al millor de cinc partits, els dos primers es jugaran aquest cap de setmana a la pista blaugrana. El 10 d'abril es disputarà el tercer a Puigcerdà i si fes falta un quart partit, es jugaria l'endemà també a casa. Si el resultat fos llavors de dos partits guanyats per cada conjunt, es disputaria el cinquè partit a Barcelona.
A banda de la classificació per la final, l'altra bona notícia que ens ha deixat el cap de setmana és el retorn de l'afició a la pista de gel, això sí, amb aforament limitat. Uns 300 espectadors han pogut, per fi, animar l'equip groc i negre de manera presencial.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR SÈNIOR CG PUIGCERDÀ