El Cadí La Seu es troba fora dels Play Off després d’una nova derrota contra l’Spar Gran Canaria per 74 a 71. Les urgellenques es troben en onzena posició a falta de dos partits per acabar la temporada.

Les de Bernat Canut van començar la primera part amb avantatge, aconseguint una diferència de fins a 13 punts amb l’equip local. Després d’un temps mort el partit es va capgirar i les pèrdues en la lluita pel rebot van fer que l’Spar Gran Canaria s’avancés al marcador.
La segona part no va anar millor pel Cadí La Seu que es va trobar unes rivals imposant el seu ritme i agafant distància amb 10 punts de diferència. Gràcies a un bon treball defensiu de les urgellenques, i les cistelles d’Ariadna Pujol i Laura Peña, es va ajustar el resultat, però no va ser suficient per aconseguir la victòria.

El Cadí La Seu acomiada la temporada a casa amb l’oportunitat de trencar el seguit de derrotes, tot i que sense cap al·licient esportiu després de quedar fora de les vuit primeres posicions.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU