La primera prova de la Copa Pirineus s’ha disputat al Parc del Segre de La Seu d’Urgell aquest cap de setmana. El club amfitrió, el Cadí Canoë-Kayak, ha aconseguit uns bons resultats amb la victòria de Mònica Doria en C1 femení i la segona posició de Miquel Travé en C1 masculí.

La segona cita d’aquesta Copa Pirineus es disputarà els dies 27 i 28 de març al Canal d’Aigues Braves de Pau. Tot i això, la federació ha decidit no prendre-hi part per les restriccions i mesures a causa de la pandèmia. Ja es treballa per l’europeu senior que serà la següent prova important i per Tòquio 2020 que es disputarà aquest estiu.

La competició ha comptat amb la participació de més de 135 palistes, provinents de 15 països d’arreu del món. Pels equips del Marroc i el Senegal, també ha servit per definir les últimes places olímpiques.

Parlen al vídeo: GUILLERMO DIEZ-CANEDO, COORDINADOR ESTATAL D’ESLÀLOM