L’església de Sant Víctor de Seurí ja prepara la nova temporada de visites i una de les primeres accions, encapçalada per l’Associació de Veïns de Seurí, el Bisbat d’Urgell i l’Ajuntament de Sort, ha estat una jornada explicativa de l’obra de Santi Moix al temple i la presentació del calendari de visites al sector turístic.

Enguany el temple estrena pàgina web on hi ha la informació de les visites però també la intervenció artística realitzada a l’església de Seurí. Durant el 2020, l’equipament també s’ha vist afectat per la pandèmia, però tot i així, amb mesures, reducció d’aforament i solucions imaginatives, com la taquilla inversa, ha pogut mantenir el calendari de visites un cop es van reobrir els equipaments culturals.

Sant Víctor de Seurí és molt peculiar, ja que l’estructura és una església del segle XVIII però en entrar a l’interior es pot veure una actuació pictòrica d’art contemporani en un temple actualment en actiu en la seva funció religiosa.

Parlen al vídeo: NOEMÍ NUS, RESPONSABLE VISITES ESGLÉSIA DE SEURÍ - MARTÍ HUMET, REGIDOR AJUNTAMENT DE SORT