Ja es troben en funcionament els primers lavabos públics a la Seu d’Urgell.
Inicialment els urinaris s’havien situat als baixos d’un bloc de pisos però la comunitat de veins s’hi va oposar i es va haver de buscar una nova ubicació. Finalment, s’han instal·lat a la plaça Joan Sansa, a l’exterior, on ja es troben oberts al públic.

Totes les instal·lacions realitzades sumaven un cost de més de 100.000 euros. El trasllat dels banys a l’exterior ho ha pogut fer la brigada de l’ajuntament i, per tant, no ha suposat cap despesa extra com es preveia.

El consistori espera revendre el local pel mateix cost que va tenir, 55.000 euros, i per tant recuperar tota la inversió. Aquests lavabos es van aprovar en els pressupostos participatius de 2017.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL