El Museu de la Moto de Bassella reobre les seves portes després de gairebé un any tancat. Tot i que a l’octubre es va provar de tornar a iniciar l’activitat, les restriccions del moment van obligar a tancar de nou les instal·lacions.

La principal afluència de visitants que s’espera durant aquestes setmanes són motoristes i famílies. El museu es pot visitar de dijous a dilluns al matí.
“Montesa, 75 anys d’una aventura irrepetible” és la mostra inèdita que hi ha actualment a l’espai, amb peces úniques agrupades per diferents categories: turisme, motocròs, enduro, trial i competició.

El Museu compta amb dues sales d’exposició. Una de permanent, amb un recorregut dels inicis de la motocicleta fins a l’actualitat; i una per exposicions temporals. Dins d’aquest equipament també es pot trobar el taller original on es van començar a reconstruir i guardar les motos.

Parlen al vídeo: ESTANIS SOLER, PRESIDENT MUSEU DE LA MOTO DE BASSELLA