Aquest cap de setmana, el CG Puigcerdà disposa de dues bales definitives per accedir a la final de la lliga, essent aquest el tercer any consecutiu que ho aconseguiria. Ho podrà fer el dissabte, on una victòria seria suficient per intentar revalidar el títol. Si falla en el primer partit, encara tindrà una segona oportunitat el diumenge, on l’equip que s’emporti el partit serà el que accedirà a la gran final.
Després de la important victòria aconseguida el passat dissabte, on el conjunt cerdà va vèncer per tan sols un gol de diferència al CHH Txuri Urdin (4-5), els de Puigcerdà arriben reforçats i motivats per afrontar un nou partit contra el conjunt basc. Els grocs i negres disposaran de l’avantatge que proporciona el factor pista i no haurà fer cap desplaçament. A més, els locals tindran l'afició al seu costat, que per primera vegada aquesta temporada podrà tornar a la pista. Això sí, l'aforament es limitarà al 30%.
L’equip recuperarà Ramon Morer, un dels jugadors més experimentats de la plantilla cerdana. Manté la baixa de Leon Tona.