Torna el Premi Joles Sennell de contes infantils. El concurs, organitzat per la Biblioteca Sant Agustí, Radio Seu i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, es repren després que l’any passat s’hagués de cancel·lar a causa del confinament.

La cinquena edició del certament busca relats dirigits al públic infantil, escrits en català i de temàtica lliure. Els autors poden participar des dels 10 anys fins als més adults, els premis es dividiran en cinc categories.

Gràcies a l’ajuda d’entitats, patrocinadors, editorials i llibreries de tot l’Alt Urgell els premis aquest any s’han pogut ampliar. La presentació dels treballs s’ha de realitzar de manera telemàtica enviant l’escrit en pdf i el dni.
L’entrega de premis està prevista que es celebri a finals de juny. Els interessats tenen fins el dia 31 de maig per enviar les seves creacions a través del web de la Biblioteca.

Parlen al vídeo: LOURDES ESTEVE, DIRECTORA DE LA BIBLIOTECA SANT AGUSTÍ