L’obertura del confinament comarcal i la previsió de nevades els propers dies fan augurar a l’estació d’esquí de Tavascan que hi haurà augment de reserves per als propers dies i encaren el final de temporada amb optimisme.
Si bé són conscients que haurà estat una temporada difícil i amb un nombre de visitants que res tindrà a veure amb el d’anys anteriors, esperen poder salvar les últimes setmanes d’obertura.
També es remarca que el pas del confinament municipal a comarcal fa unes setmanes, els va permetre rebre força visitants del Pallars Sobirà i millorar una mica les expectatives.
Les pistes d’esquí de Tavascan, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives, fet que els permet tenir un públic variat que esperen que vulgui aprofitar les últimes setmanes de neu.