Coincidint amb l'aixecament del confinament comarcal, aquesta setmana reobriran les cinc oficines de turisme de Cerdanya, la del Consell Comarcal i les quatre municipals. Després de setmanes tancades al públic, aquests equipaments tornaran a atendre de manera presencial els visitants que s'espera comencin a arribar a finals de setmana.

Les oficines de turisme van estar obertes per Nadal, malgrat el tancament perimetral de Cerdanya va fer que tinguessin molt poca activitat. Després es van mantenir tancades fins aquesta setmana. L'atenció telefònica i per correu electrònic, però, s'ha continuat oferint ininterrompudament.

S'espera que, com va passar a l'agost, els destins de muntanya siguin els més buscats.

A més, el fet de tenir encara les pistes d'esquí obertes pot ser un al·licient per passar aquests dies de post confinament a Cerdanya. També ho seran les rutes de senderisme i BTT, el patrimoni cultural o els atractius naturals de la comarca.

A banda de l'oficina de turisme del Consell Comarcal, Puigcerdà, Bellver, Alp i Llívia també tenen oficina per atendre els visitants, a més de Bolvir, que ho fa a l'Espai Ceretània.

Parlen al vídeo: MARIA FAURA, COORDINADORA TURISME CERDANYA