La Seu d’urgell ha aprovat crear una comissió de treball per aspirar als nous fons europeus anomenats ‘Next Generation’. Acció que sorgeix de la moció presentada pel grup de Compromís per la Seu al ple perquè s’ajudi a presentar projectes per rebre aquestes subvencions i així reactivar l’economia.

L’equip de govern i la CUP van aprovar la moció però no descarten que aquestes ajudes siguin majoritàriament destinades a empreses de l’IBEX-35. Tot i que s’ha fet molt ressò de l’arribada d’aquestes ajudes econòmiques no es té informació de com se’n farà el repartiment.

L’ajuntament i empreses de la comarca ja estan treballant en la presentació de propostes centrades en la creació de llocs de treball, la transició verda i la transformació digital.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, COMPROMÍS PER LA SEU - BERNAT LAVAQUIOL, CUP -
MIREIA FONT, REGIDORA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ