En marxa el projecte Dansa’t per acostar a les escoles de la Seu la cultura del territori. L’Escola Folk del Pirineu ha iniciat les primeres sessions a l’escola Albert Vives amb els alumnes de P5. Aquesta activitat es va iniciar el curs passat amb un centenar de participants, però es va haver d’aturar per la pandèmia.

Realitzant els balls dins l’horari de l’escola es vol eliminar qualsevol diferència de classes i fer-ne partícips a tots els alumnes i al seu entorn educatiu. Dansa’t no només ensenya balls del Pirineu sinó que també s’aprenen dades interessants i s’ensenyen instruments tradicionals.

Aquest curs participen un total de 4 centres educatius en el projecte, però la idea és arribar a tota la comarca i crear una jornada de tancament amb tots els participants quan les condicions sanitàries ho permetin.

Parlen al vídeo: IVAN CARO, PROFESSOR ESCOLA FOLK DEL PIRINEU