L'ajuntament de Llívia preveu construir en aquest terreny del sector industrial una promoció de 39 habitatges de protecció oficial. D'aquests, una part serà de titularitat municipal i l’altra de titularitat privada, destinant-se els primers a habitatges en règim de lloguer social a preus assequibles. És un projecte que fa anys que persegueix el consistori i que, finalment, es tirarà endavant.

Els habitatges tindran una superfície d'entre 70 i 90 m2: amb dues o tres habitacions, cuina, menjador, un bany i amb possibilitat d’aparcament i traster. El preu seran els establerts per la legislació d’habitatges de protecció oficial.

Des de l'ajuntament han explicat que seran els primers habitatges de titularitat municipal que podran destinar a lloguer social. En aquest sentit, esperen donar resposta als veïns i veïnes que tenen dificultats per accedir a un habitatge.

Es preveu que els treballs comencin a partir de l'any vinent i s'allarguin fins al 2023.

Aquells interessats en seguir l’expedient per ser adjudicataris d’habitatge de protecció oficial, tant per l’adquisició com pel règim de lloguer social, ho poden comunicar a l’Ajuntament, presentant la corresponent sol·licitud. Igualment els interessats per l’adquisició d’habitatge s'hauran d’inscriure
al Registre de sol·licitants d’HPO a través de l’Oficina Local d’Habitatge de Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA