L’Ajuntament de Tremp ha tancat aquest dilluns a la tarda i fins dilluns que ve, de forma preventiva i després d’una recomanació del departament de Salut, tots els equipaments culturals i esportius de caire municipal. I s’han suspès totes les activitats que hi havia previstes en aquests espais.
Tremp alerta de la situació epidemiològica que s’està vivint aquests dies al municipi i demana prudència als veïns i veïnes, així com a les persones de fora que a partir d’aquest dilluns ja es poden desplaçar al municipi per la flexibilització de les mesures i l’aixecament del confinament comarcal.

Aquesta xifra de 10 ingressats a l’Hospital comarcal del Pallars, des del consistori han remarcat que és alta per la capacitat del centre hospitalari, que dona servei als 2 Pallars i això implica també a les persones no residents a les comarques que s’hi poden desplaçar ara.

També es nota aquest augment de casos als centres educatius de Tremp, on hi ha diversos grups d’escolars confinats.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP