L'equip de cúrling Puigcerdà Pànxing ha aconseguit la medalla de bronze al 19è campionat d'Espanya masculí, que s'ha celebrat a Jaca. Els de Cerdanya tenien com a objectiu poder disputar els play off, és a dir, ser dels quatre millors equips dels deu que hi han competit. I no només ho han aconseguit sinó que, a més, han quedat en tercera posició, per darrere de l'imbatible Txuri Berri i de l'Iparpolo. Des del club s'han mostrat molt satisfets dels resultats que ha obtingut el jove equip de Puigcerdà.

Aquest és el tercer podi del Puigcerdà en la seva història a la màxima categoria del cúrling estatal. L’equip ha pujat al podi després de tancar la competició regular, aquest dissabte, en la quarta plaça, amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes. Així, doncs, el Puigcerdà aconseguia entrar als play-offs. En el partit de semifinals, el Txurri Berri, actual campió de España –i ja van set títols–, ha guanyat aquest diumenge, àmpliament, a l'equip cerdà. En el partit per a la tercera plaça, contra el Jaca els cerdans s’han refet del resultat del matí i han aconseguit una important victòria (7 a 2) finalitzant el torneig en una meritòria tercera posició.

La formació de Puigcerdà ha estat integrada cinc joves jugadors d'entre 17 i 25 anys. Ha estat, sens dubte, l'equip revelació, a més, tenint en compte que només disposen de dues hores setmanals per entrenar.

La propera competició serà el Campionat d'Espanya Mixte, on hi participaran dues jugadors i dos jugadors de l'equip puigcerdanenc. Tindrà lloc a finals de mes a Jaca.

Parlen al vídeo: XAVI CAMPOS, CAPITÀ PUIGCERDÀ PÀNXING