Setze patinadors i patinadors del Club Patinatge Artístic Puigcerdà han participat aquest dissabte al Campionat de Catalunya Open, que s'ha celebrat a la pista cerdana. Alguns d’aquests esportistes del Puigcerdà han aconseguit pujar al podi, sumant fins a quatre victòries, cinc plates i tres bronzes.

En la categoria Advance Femení, Laura Izquierdo s'ha proclamat campiona de Catalunya. La plata ha estat per Maria Escrichs i el bronze per Mariona Carpio.

En Junior A, Sara Monteagudo ha finalitzar tercera al podi, mentre que en Intermediate Novice femení Clara Sanjosé s'ha endut la medalla d'or i Carla Sànchez la de plata. En la mateixa categoria en masculí Pau Vilella s'ha proclamat campió de Catalunya, per davant de Juan Parra, que ha finalitzat segon.

En la categoria Basic Novice Femení, Laila Queiruga ha quedat tercera al podi i en Infantil B Femení Aina Calduch s'ha endut l'or, mentre que la segona posició ha estat per Abigail Ramos. Sibil·la Ferrer ha estat segona en Aleví B.

Des de les nou del matí i fins les cinc de la tarda, els participants han presentat els seus programes, amb elements com els salts, piruetes i combinacions de passos. La competició ha tingut diverses categories autonòmiques i nacionals i internacionals.

En total hi han participat una cinquantena de joves patinadors i patinadores d'entre 5 i 19 anys, del CEPAP, FCB, del CEGVA.

La propera cita pel club serà aquest cap de setmana al campionat d'Espanya Absolut que tindrà lloc a Valdemoro i del 22 al 25 d'abril Puigcerdà rebrà els participants al campionat estatal Infantil.