Derrota del Cadí La Seu aquest diumenge contra el Campus Promete per 65 a 63. Les urgellenques tornaven a la competició després de tres setmanes sense partit i es van veure clarament superades per les rivals.

En els primers minuts de joc els dos equips es trobaven igualats, però les de Logronyo es van avançar ràpidament al marcador. Els errors del Cadí La Seu van ser presents durant tot el joc amb pilotes perdudes i rebots ofensius.
La primera part va acabar amb una diferència de 4 punts al marcador, favorable pel Campus Promete. La segona meitat no va començar millor per les de Bernat Canut, amb un rival que marcava la intensitat durant tot el partit.

El proper partit de lliga es torna a jugar fora de casa, aquest dissabte, contra l’Spar Gran Canaria.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU