El dia que el tren de la línia Lleida-la Pobla de Segur tornava a circular amb normalitat després de la interrupció del servei per unes obres de manteniment, s’ha hagut d’aturar de nou i sense data de represa. Tot i així el servei entre la Pobla i Balaguer se seguirà oferint amb normalitat però amb autobús.
Una esllavissada entre Santa Linya i Àger, a la Noguera, ha fet que el comboi que pujava direcció a la Pobla a quarts de set del matí, el primer servei del dia, s’hi estavellés. El tren només portava el conductor i una passatgera que han sortit il·lesos de la topada.
L’esllavissada es troba en un punt força inaccessible i ja estava protegit per malles, de manera que tot fa pensar en un possible moviment de la muntanya. Des de primera hora hi ha hagut tècnics i personal de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya treballant sobre el terreny per fer un estudi.
Els danys del tren es valoraran als tallers que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya té al Pla de Vilanoveta.