Satisfacció a les estacions d'esquí cerdanes que a partir de dilluns podran rebre esquiadors de tot Catalunya. El tancament de la comarca just abans de Nadal i els confinaments municipal i després comarcal ha fet que aquesta temporada el nombre de clients hagi caigut en picat. En en cas de Masella, confien en poder reactivar l'estació en aquest darrer tram de la temporada. De fet, alguns esquiadors ja els han fet saber que es desplaçaran a pistes per fer les primeres baixades.

L'estació cerdana s'ha mostrat il·lusionada de poder comptar amb els usuaris habituals dels caps de setmana, després que les darreres flexibilitzacions hagin permès recuperar el públic escolar.

A partir de dilluns el 45% de la plantilla que des de fa dos mesos està afectat per un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació podrà tornar a treballar i ho farà ja de manera continuada fins a final de temporada.

Des del complex han demanat que es respectin les mesures de prevenció de contagis durant la jornada d'esquí, com ara ús de la mascareta durant el trajecte en els telecadires.

De cares a Setmana Santa, des de l'estació s'han mostrat optimistes. A més, han afegit que la seva intenció és allargar la temporada el màxim que puguin, possiblement fins a finals d'abril, sempre i quan les condicions de la neu ho permetin. Han deixat clar, però, que l'afluència dels propers dies no salvarà les pèrdues que acumulen des del 14 de desembre, quan van obrir.

Parlen al vídeo: MAITE MARTÍ, DIRECTORA COMERCIAL MASELLA