El Copríncep episcopal i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, ha rebut al palau episcopal 25 ambaixadors aquest divendres al migdia. Per primera vegada la presentació de cartes credencials s’ha realitzat de manera conjunta amb tots els representants.
L’acte s’ha iniciat amb l’entrega de les cartes de manera individualitzada i seguint els protocols imposats per la pandèmia. Tot seguit el copríncep ha dirigit un discurs en català, castellà, francès i anglés pels assistents.
En el parlament, ha fet referència a la Conferència Iberoamericana que tindrà lloc a Andorra el 21 d’abril.

Pel que fa a l’acció política ha destacat que una de les prioritats és la implementació de l’Agenda 2030.

“Andorra expressa el seu compromís amb el desenvolupament sostenible mitjançant la promoció de l'educació de qualitat per a tots, la protecció de la biodiversitat i la lluita contra el canvi climàtic.”
També ha ressaltat la cooperació amb altres estats, tant dins com fora de la Unió Europea, per enfortir l’economia i la cultura.

Parlen al vídeo: JOAN ENRIC VIVES, COPRÍNCEP EPISCOPAL i ARQUEBISBE D’URGELL