El Puigcerdà Pànxing torna a viatjar aquest cap de setmana a Jaca per disputar la segona jornada del campionat d'Espanya de Cúrling, on hi participen 10 equips. Després d'aconseguir la permanència fa dues setmanes, el conjunt cerdà intentarà classificar-se per als play off. Això els els permetria lluitar pel títol de lliga en la màxima categoria del cúrling estatal. Abans dels partits, es troba a una victòria de diferència del tercer i quart classificat.

Des del club han assegurat que tenen moltes possibilitats i s'han mostrat il·lusionats perquè els resultats depenen d'ells mateixos.

Tres partits queden per a disputar-se. D’aquests, dos contra rivals directes. Els de Puigcerdà inicien la jornada contra Jaca i CHP, quart i tercer respectivament. El tercer i últim partit serà contra l’Harrikada Bertako, que es troba despenjat a la part baixa de la classificació.

Actualment, els de la Cerdanya són sisens a la taula, amb 6 punts, després d’haver jugat 6 partits: 3 victòries i 3 derrotes.

Cal recordar que l’equip que surti campió d’aquesta competició serà el conjunt que representarà a Espanya en el Campionat Europeu que se celebrarà la propera tardor.

Tots els partits es poden veure en directe pel canal de Youtube de la Real Federación Española de Deportes de Hielo.