L'últim treball del fotoperiodista Lucas Vallecillos ja es pot visitar a la Sala La Cuina. “Talibés, mendicar per viure" és un assaig fotogràfic sobre l'explotació que pateixen els talibés, en règim d'esclavitud. Aquests nens estudien en una daara, una institució religiosa informal de caràcter ancestral implantada a l'Àfrica occidental, que no s'ha adaptat a la modernitat.

El fotoperiodista està especialitzat en el reportatge documental sobre drets humans i de caràcter antropològic.

La mostra s’ha inaugurat aquest divendres i ha comptat amb la presència de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, i membres del Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació. L’exposició estarà oberta al públic fins al 27 de març.

Parlen al vídeo: LUCAS VALLECILLOS, FOTOPERIODISTA -  JOAN GURRERA, REGIDOR DE SOLIDARITAT I COOPERACIÓ