El dilluns 15 de març a les 19h el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de l’Àrea de Serveis Socials i d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal de Cerdanya organitza la xerrada “Més enllà del que veiem”, la primera trobada del 2021 del cicle de xerrades i tallers d’acompanyament en la criança.
La trobada anirà a càrrec de la fisioterapeuta pediàtrica amb postgrau en observació de nadons i atenció a la petita infància Imma Roca, que proposa una xerrada col·loqui per ensenyar la importància de l’observació en nadons i la petita infància. La xerrada està específicament adreçada a famílies gestants o amb infants fins a 18 mesos.
El col·loqui es durà a terme en format virtual a través de la platajorma Jitsi. El seu accés serà totalment gratuït i sense inscripció prèvia. Per més informació es pot trucar al Consell Comarcal o bé escriure a cdiapcerdanya@cerdanya.org.
Aquest cicle de xerrades i tallers gratuït va néixer el 2018 arrel de la demanda d’algunes famílies que tenien interès per conèixer diferents temes relacionats amb la criança dels seus fills i filles. Les responsables dels Serveis Socials van engegar aquesta iniciativa, que compta amb la implicació de professionals de diferents àmbits en funció de la xerrada o taller que s’organitza.