Una trentena de restauradors de Bellver de Cerdanya han refusat les ajudes que l'ajuntament els ha ofert per pal·liar els efectes de les restriccions imposades per frenar la pandèmia. Per aixo han activat una contracampanya per fer saber que no hi volen participar, ja que alguns establiments han quedat fora de la convocatòria.
Recordem que l'ajuntament va aprovar fa uns mesos atorgar un ajut de 300 euros per despeses fetes en establiments de Bellver i cinc euros de descompte directe en cada menú que serveixin. Els restauradors afirmen que no tots els establiments poden acollir-s'hi perquè les bases obliguen a fer les despeses en empreses del poble i a tenir obert, fet que molts establiments no poden complir.
Els professionals han fet arribar dues cartes a l'equip de govern on demanen que les ajudes arribin a tots els restaurants i bars del municipi, és a dir, que siguin universals i sense condicionants.