‘Donem vida als boscos’ és el projecte seleccionat de l’Alt Urgell per participar en el Matchfunding Arrela’t de l’Alt Pirineu i Aran.
Aquesta nova campanya, promoguda per Integra Pirineus, vol arribar a les grans empreses de tot Catalunya perquè una part dels recursos que destinen a la Responsabilitat Social Empresarial siguin pel manteniment i la neteja dels boscos del Pirineu.

Amb les aportacions que es rebin també es realitzarà una campanya de comunicació, s’elaboraran protocols per valorar quines actuacions són viables i es farà la gestió de totes elle

La iniciativa vol crear més llocs de treball per a persones amb discapacitats intel·lectuals o malalties mentals i fer una gestió sostenible dels boscos del Pirineu, per reduïr la propagació d’incendis forestals i millorar la biodiversitat. Les donacions es poden fer a través del web Goteo.org fins a mitjans d’abril.

Parlen al vídeo: URGELL ESCRIBÀ, INTEGRA PIRINEUS